MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
A A A

Poliția a adus Crăciunul în peste 150 de familii din întreaga țară.

Astăzi, 30 decembrie, marea familie a Inspectoratului General al Poliției, împreună cu partenerii Farmacia Familiei, Moldtelecom, Doina Consulting SRL,Global Store, Simpals și rafinăria Trans Oil, au pornit prin raioanele țării pentru a aduce  magia sărbătorilor de iarnă, în cadrul  campaniei “Poliția aduce Crăciunul.”

 

De dimineață, la sediul Inspectoratului General al Poliției  un sobor de preoți  a binecuvântat inițiativa conducerii IGP și a partenerilor, iar 42 de automobile ale poliției au pornit de pe platou pentru a aduce bucuria  Crăciunului  la peste 700 de copii din toată țara. 

 

„În ajunul sărbătorilor de iarnă, tradiţional, Poliția Națională desfăşoară acţiuni de generozitate ce consolidează şi mai mult relaţia cu societatea. Faptele bune ne unesc, de sărbători şi în fiecare zi, iar noi ne  bucurăm  să contribuim la răspândirea lor. Anul acesta a fost unul destul de greu pentru mulți dintre noi, din cauza situației pandemice, dar totuși, fiecare copil merită zâmbete și speranțe.”, a menționat șeful Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu.

 

Poliția Națională vă urează sănătate și sărbători fericite alături de cei dragi!

 

30 decembrie 2020

f87yEK6-hsU